Dagens träning..

Ett varv rask promenad runt osudden med Andreas, Rasmus och Zelda :)

(Bild: Apladalen)

Dagens träning..

Det blev stavgång med Susanne runt elljus spåret istället plus mina övningar som jag skrev innan :)

Dag 3

Jag har införskaffat mig en bok.... Ok jag vet att det är lite över 3 år försent men någon gång måste man ju ta tag i de små sakerna innan man går på den tunga träningen. Den är boken har en 10 - veckorsplan där både kost och stärkande träning finns med. Så nu är jag inne på min 5:e dag av ett försök att bli hälsosam. Kosten är "bara" hälsosam inget kaloriräknande och sånt bull som jag vet att jag inte klarar då jag blir helt konstig och bara tänker på mat och äter mer än vad jag ska... Så nu så har jag en lista på vad jag ska välja mellan och hur mycket nyttigt man kan kombinera till varje på och en lista på vad jag skall göra varje dag. Det som skall göras är kost, motion, styrka och avslappning. Avslappning kan vara ansiksmassage, bad eller bara knåda fettet på magen(!) haha jaja men vi får se om jag märker något efter dessa 10 veckor.'
Idag ska jag göra detta:
Fredag v.1 Dag 3

Andning och hållning 5 min
Uppvärmning (stretch) 5 min
Bäckenbotten övning 16x3 /3 gånger per dag
Luta bäckenet 12x3
Små höftrullningar 4 st
Katten (står på alla fyra och kutar ryggen och sen svankar)
Knipövningar (kniip ;) ) 8x3

Aerobicsövning: 5 min i trappmaskin eller springa upp och ner i trappan

Avslappning: Meditation :)

Mat

Lite fast ofta! Enligt boken light produkter men det skiter jag i :D

Idag är man ledig...

...tills klockan 14 iallafall :). Undrar om man skall ta en tur runt osudden kanske.


Bild över Osudden


Ni får ursäkta bristen på inlägg här på bloggen. Det är förmodligen så att jag skaffat mig ett liv hehe. Behöver bara klippa mig med så är det mesta fullbordat. ;)
Nu så här halvtid på jobbet så kan jag säga att jag trivs bra på Lundagården. Det är ett rätt flexibelt och även självständigt jobb precis som jag gillar. I onsdags så gick jag sista dagen för en person och byter idag arbetsuppgifter och byter även boenden som jag skall vara kontaktperson åt. Spännande!

Haha lyssna in Britney :)


God natt!!

img_0572 (MMS)

God natt!!


Rasmus  badsugen

img_0560 (MMS)

Rasmus  badsugen


Var är mina saker...?!!

Nu har jag tappat tron på Bracy.se igen. Trodde allt hade ordnat sig och mina saker skulle skickas inom kort.... Men ack vad jag bedrog mig.... suck... Nu är det över en månad sedan jag gjorde min beställning (13 Juni). Sjukt dåligt tycker jag!!
BRACY.SE

Högskolan

Idag har jag svarat på min antagning till högskolan. Jag svarade ja på min reservplats på sjuksköteskelinjen och på min antagning till röntgensjuksköterska. :) Skönt att det gick att göra så :D
Hälsohögskolan

Ledig... och eld i köket...

Efter en katastrof dag med barnen satte jag dem vid en lånad film från bibblan som skulle varit tillbaka i slutet av Juni... vilket gjorde det mer ok att de tittade på den. Jag tänkte få igång lite mat och lyssnar samtidigt på Storytels provapp från Buzzador som skall utvärderas. :) Det blev boken Twilight som alla säger ska vara så bra ;)

Cykeltur till Värnamo o tillbaka :)

img_0550 (MMS)

Cykeltur till Värnamo o tillbaka :)


Mumms!!Vi har precis ätit jordgubbar och honungsmelon på altanen :D

Instängd...

Nu har jag stängt in mig och Rasmus med AC på här hemma. Stackars barn måste stanna inne för att sin mamma blir så jäkla allergisk annars.... Men jag däremot tycker det börjar bli mycket bättre :D och utan betapred! Men så fort jag öppnar och låter värmen och gräset strömma in igen är det kört så jag tror jag stannar inne idag. Haha en del åker till stranden på sin lediga dag, jag sitter framför datorn och min son får se på film.... Vilken mamma man är!!


Här skulle man varit istället :)


fina-oar-runt-krabi.jpg

Samtal med läkaren

Sådär nu kanske jag får lite bukt på min allergi iallafall. Jag pratade med läkaren nyss och han skrev ut 100 betapred (kortison) tabletter för att bryta detta. Känns bra! Det tråkiga i det hela är att betapred inte fungerar på afte... vilken gör att jag fortfarande kommer att gå och ha ont i munnen. Tungan däremot kommer nog att återgå till normal storlek hoppas jag. Fint första intryck på det nya jobbet ;) jag kommer dit och sluddrar haha
Får väll snart börja använda dosett om jag ska komma ihåg alla piller...

Cykeltur

Så där nu har jag dammat av min cykel. Vi har precis kommit tillbaka från en cykeltur till Fryele. Det är verkligen fint när allt är grönt och gult och himlen är blå. Då kan jag ta att jag kommer bli dunder allergisk när jag kommer hem. Rasmus blev lite trött på resan och somnade bakom mig så han nästan tippade ur. Men som tur är så sitter han ju fast i stolen. Susanne följde med oss idag med. Hon fick låna min gamla skeppshult cykel utan växlar :D. Vilket jag efter halva resan fick cykla på själv för hon tyckte hennes rumpa domnade.... Jaja det var ju lite nostalgi :) Tror helt klart att det var för att hon va lite avis på mig och min röda cykel och inget annat ;)
vs (typ denna modellen fast en skeppshult) :)

Jaha då har jag gjort en Bagge!!!

Det är alltså så att min rumpa har varit till allmän beskådan. Hade min  rumpa sett ut som Lailas så hade jag mest skrattat. Vilket jag i o för sig gör ändå men va fan kunde inte min sambo säga något haha. Jag brukar alltid ha tajts på mig, men inte idag då det va sjukt varmt ute. Efter en heldag på gården så åkte vi in och handlade och vem orkar fixa sig då... Så jag åkte i min klänning och ofixat hår och osminkad. Jag visste att klänningen va en aning kort men inte SÅÅ kort bak. Så fort jag böjde knäna lite så visade jag hela härligheten.... Och ingen säger något....?!

Oväders varning


Hot today! Idag har vi minst haft 33 grade...

img_0547 (MMS)

Hot today! Idag har vi minst haft 33 grader varmt.


Tågbanan har vuxit... :)


Surt att det är sommar.... Just nu vill jag gilla sommaren men det är lite svårt ibland...

Går här med världens allergi... går på pencilin som inte verkar vilja fungera... Min tunga är sedan en vecka tillbaka uppblåst som en ballong... jag har afte i hela munnen inkl. svalg. Herpes i näsan och svinis på läppen... Mina läppar svullnar upp titt som tätt då resten av allergin i näsan och ögonen inte kan reagera mer.... Sjukt trött hela tiden och pratar som jag skulle ha en strumpa instoppad i käften... När är betapred ok att ta är ju frågan....

Plus att jag helt har tappat behärskningen och konsumerar kolhydrater som aldrig förr.... ingen motion då jag inte kan vara ute.. suck livet är härligt iblandParty hemma på altanen istället. :)

img_0541 (MMS)

Party hemma på altanen istället. :)


Idag är jag ledig så först var vi till Jeh...

img_0538 (MMS)

Idag är jag ledig så först var vi till Jehrens och fick lite tips på hur vi skall måla vårt hus. Kul att prata med någon som verkligen verkar ha koll på det de pratar om. Så hon gav oss många värdefulla tips.  Ikväll skall jag, Julia, Rasmus, Emelie  och hundarna ut och träna vandring i Hörle skogen. Vi ska gå, äta ute, sova i tält och ha roligt :). Bilder kommer ;) Bilden visar Andreas "arkitekt ritade" banbyggnation :). Nu är vi på väg hem från j-köping med ett hundra bitars till plus en Golden Gate bro och en 7! vägs korsning! Andreas och Rasmus lekte nog 3 timmar i morse med tåget. Jo just det de har även köpt ett uppladdningsbart lok. :)


Barnen sjunger tillsammans :)


Julia sjunger!


Mitt paket från Coolstuff som jag fick  so...

img_0528 (MMS)

Mitt paket från Coolstuff som jag fick  som tack för en länkning :D.


Stressigt på jobbet... :D

img_0523 (MMS)

Stressigt på jobbet... :D


Med sorg i hjärtat måste jag meddela att e...

img_0522 (MMS)

Med sorg i hjärtat måste jag meddela att en av mina bästa vänner som jag träffar nästan varje dag har lämnat denna värld... Får jag be om en tyst minut...


Dax att sova

Dax för att sova och ladda inför morgondagens första dag på jobbet! :)
Sov så sött!!Imorgon gäller det...

Då börjar jag jobba!! Nytt jobb och nya möjligheter! Lite pirrigt är det allt men skoj med. :) Plus att min gamla chef på vmo lotstjänst ringde idag och frågade om jag ville jobba. Han ville ha mig hela sommaren, så om jag ledsnade eller inte trivdes fick jag ringa hehe. Så vi får väll se där. Tror nog jag stannar på Lundagården men vem vet.


Det här är Lundagården!index

Woho!! ok nu tjatar jag om det igen..

Men jag tycker ju faktiskt det är lite roligt ändå. :D Får man tycka det? :/ Ja jag säger det, det är ju min blogg! ;)


Över 1000 st har besökt min blogg på knappt 2 månader!!

Nya frillan!!

Inte så ny kanske men nu har jag lärt mig hur man lockar med platt tången iallafall :)


Julias nya frilla ser du lite längre ner, när vi fikade på stigs :D

Löss och myror..

Tittade lite närmare på mina träd nu och såg att det blir nog rätt mycket frukt i år. Sedan såg jag även att myror och löss har tagit fart på dem med!!


Någon som har något bra recept på lusmedel till mina stackars träd?

Vi tog en mysig fika efter frissan. :)

img_0519 (MMS)

Vi tog en mysig fika efter frissan. :)


RSS 2.0