- 9,8 kg och 31 % idag :). Igår mätte jag ...

- 9,8 kg och 31 % idag :). Igår mätte jag min vad för det är väll det enda jag märkt något på en så länge. Helt riktigt :) 3 cm! På vaden! Men knappt något på magen. Jaja det kommer väll det med i sinom tid.


En ridtjej :) Julia hat fått låna en outfi...

img_0809 (MMS)

En ridtjej :) Julia hat fått låna en outfit av Emilia. Hon är överlycklig och speglar sig och har sig. :) De ska få prova på med skolan imorgon. Tänk om man fick vara liten igen :)


Jag börjar bli gammal...

Efter otrolig trevlig middag igår med girlsen så gick vi ut till Harrys vilket vi kunde skippat för där gick det inte att prata med varandra. Ljud nivån var helt otroligt jobbig. Jag var helt hes efter jag försökt mingla lite. Å inte hade de vin i baren heller så det fick bli en kolhydratsbomb i form av öl istället. Tillräckligt full för att dansa va vi inte heller. Men några kända ansikten mötte jag iallafall det va roligt jag som har blivit en liten erimit i mitt egna hem haha. Sen var det  ju sjukt dyrt för att vara inne på Harrys i två timmar. Bara inträdet kostade 120 kr!! Är inte det helt sjukt. På grund av det idiotiska priset hade de inte växel heller till de som precis kommit från bankomaten. Jag höll ju knappt på att komma in när jag kom där med min 500 kr sedel.... Dåligt men då kom ängeln Marit Lundin till min räddning!! Tack tjejen! :)

Men idag är jag inte kry alltså. Efter att inte äns varit lite salongsberusad efter vi hade slevat i oss massa mat och efterrätt, men dåligt ska man må ändå. Det var tider det när man kunde bli as kalas och inte äns känna av det dan efter. Plus att jag hade ont i benen hela kvällen som kändes som växtvärk!? Vilket resulterade i att jag har fått kramp i benen idag haha är inte det ett ålderstecken om något!! Usch, för kroppslig nedbrytning. Annars är det rätt skönt och vara snart 30 då man ändå fått lite perskektiv på livet.

Nä nu blir det läsa lite så jag inte kommer efter alldeles för mycket, kl är ju ändå halv 1. Kul att träffa alla igår iallafall =D

Tjejmiddag idag då =D

Vi ska sitta en gäng tjejer och äta gott och dricka lite vin. Sen får vi se om vi går vidare ut på stan. Det är ju Harrys för lite mognare idag. Allstå 28 + låter ju bra! Eller?
Jag tänkte laga min GI tacopaj och Hanna ska göra glace au four (?stavning?) på gi vis. Låtet inte det helt gastronomiskt gott? =D
Ungefär så här ser den ut men ska ta en egen bild sen får ni se hur det blir :)

Bakslag idag?

Jag tycker jag har skött mig helt outstanding med maten. Jag har hållit mig på mina staplar och skrivit upp ALLT jag stoppat i munnen. Men ändå har jag gått upp nästan 1 kg på ett par dagar!!! Men vad är det man säger håll ut så kommer det... Jaja håller väll ut då men fy vad irriterande. Kan det inte gå  lika snabbt nu som de gjorde de första veckorna?! Dåligt tycker jag... jag vill ju att det ska vara fixat nu helst igår! Jaja mitt största problem. Men va fan det har ju ändå tagit några år att bygga denna vakra hydda.

Skräck senario!!

Jag kollar min allmanacka och inser till min förskräckning att jag ska ta cellprov idag. Jag hatar verkligen att hoppa upp i skräck stolen. Blää Här ligger jag i godan ro och kollar på en bra film. Jag tror jag bokar om... skyller på att jag är sjuk eller fått mens eller något! Lugnande hade varit bra i sådanna situationer! Fy fan ni män har det bra...

Nä nu ska jag slappa lite i soffan och känna på hur det känns när det är helg!

Jag ska slappa framför "Defiance" med Daniel Craig och Liev Schreiber. Efter det är det bara att fortsätta med skolan. Men man måste få se en film ibland eller hur? Jag är ju för trött på kvällen så jag somnar bara =/
Vad ska ni hitta på en fredag som denna?
För det andra så gillar jag att de stavat fel på omslaget till filmen?! Det skall stå "Frihet börjar med motstånd". Här står det "Frihed börjar med motstånd"!!

Snö snö och snö

Cyklingen gick rätt hyffsat idag endå trotts all snö. Det funkade fint där de hade plogat vilket var lite mer än halva vägen. Däremot såg Julia ut som hon försvann med cykeln undersnön där det inte var plogat. Snön lixom slungades upp med hjulen så cykeln var hit vit. Men Julia kämpade på!! Inga klagovisor där inte =D

Vart tog solen vägen?

Nä nu tycker jag det är lite kallt igen! Hallå vart tog solen vägen? Jag vill ha vår!

Idag blir det att läsa...

Farmakologi och patofysiologi. Någon som har en bra studieteknik att dela med sig av då är jag idel öra =D

En klassiker i min mail. Hoppas ingen går på det! Alltså inte svara på sånna här mail! Men det vet ni nog redan ;) Bara förtydligar!

Microsoft Live Account Alert
VERIFY YOUR HOTMAIL ACCOUNT NOW TO AVOID IT CLOSED!!!
Dear Account User,

This message is from our data base center to all free Hotmail account owners. We are currently upgrading our data base and e-mail account center. We are deleting all unused accounts to create more space for new accounts. To prevent your account from closing, you will have to update it below so we will know that it's a presently used account. To do this, you have to click on your reply button to reply back to this message and then you fill the information below.
* Username: ………………………..
* Password: ………………………….
* Date of Birth: ………………………
* Country Or Territory: ……………


After following the instructions in the sheet, your account will not be interrupted and will continue as normal. Thanks for your attention to this request. We apologize for any inconveniences.
Sincerely,
The Windows Live Hotmail Team

Nu är jag fortfarande osäker! Men har avgränsat mig till 2 val

Det ena valet är comhem för vi har det i huset:
Det andra valet är:
Jag vill ha en bra, stabil och relativt billig uppkoppling! Telefon och tv är inget jag behöver... Bara vanligt bredband.

Nu har jag tappat 25% (8kg) av min övervik...

img_3291 (MMS)

Nu har jag tappat 25% (8kg) av min övervikt :D Nu är det bara resten kvar!


Dagens träning :) snart avklarad!

img_8305 (MMS)

Dagens träning :) snart avklarad!


Lite energi var behövligt innan cyklingen hem

img_3529 (MMS)

Lite energi var behövligt innan cyklingen hem


Där fick jag henne :D

img_3752 (MMS)

Där fick jag henne :D


Jo då Julia är ovanför livbojen men vill i...

img_4944 (MMS)

Jo då Julia är ovanför livbojen men vill inte visa  sig :)


Bara massa lek :)

img_3221 (MMS)

Bara massa lek :)


Dagens mumma!! :D

Idag var en jobbig dag! Jag är grymt sötsugen och giviktkoll börjar dra ner mina portioner villket har gjort mig grymt lättretlig idag. Stackars mina barn som får stå ut med en monster mamma som jag! Men vi har iallafall lyckats utföra några nyttiga saker idag.
Men till saken som var så mummsig :) Jag vispade upp lite 1 dl grädde och la i ca 1 dl hallon och strödde på lite linfrön (gi sänkande). Men tyckte det smakade tråkigt så jag la i lite hermesetas strö (nästan det enda som är godkänt i sötningsmedelträsket). Å nu blev det helt himmelskt!! :) Så nu ska jag och barnen cykla iväg till lekplatsen och leka av oss lite och få lite frisk luft på köpet! Hur låter det? :)


Lyx lördags frukost med mini marshmallows ...

img_9125 (MMS)

Lyx lördags frukost med mini marshmallows inte bara i den varma chokladen :D


Plötsligt händer det!

Min son är en son person som säger vad han tycker och ödslar inte ömhetsbevis omkring sig. Han kramas inte om han inte vill. Han säger aldrig jag älskar dig. Men i morse vid 4 tiden kommer han in i mitt rum lägger sig bredvid mig och ger mig en bamse kram och säger sakligt -Mamma, jag älskar dig! :D

Fick med en liten gubbe i mina ägg i morse...

img_2893 (MMS)

Fick med en liten gubbe i mina ägg i morse. Han åt jag inte upp, han såg lite rädd ut!


Pit stop på lekplatsen efter dagis och fri...

img_6073 (MMS)

Pit stop på lekplatsen efter dagis och fritids


Vad jag är less på dåliga tvättmaskiner....

Idag har jag haft tvättdag, inget konstigt i det. Men när man slänger in typ alla mörka kläder i en maskin som inte verkar funka som den ska blir man sur. Förra gången jag tvättade så slutade båda att fungera. Idag var problemet ett annat. Jag innser när jag torkat dem att alla svarta kläder är gråa!!! Tänkte inte så mycket på det när jag tog ut dem. Men slängde in en tvätt efter med handdukar och en badrumsmatta. När den maskinen var färdig (trodde jag) så öppnar jag luckan och får en dunder puff med ånga emot mig. Det är alltså så varmt inne i trumman som det normalt brukar vara i en torktummlare!!! Plus att handukarna fortfarande har fullt med tvättmedel i sig och har inte cetrifugerat överhuvudtaget!! Jävla dynga!! Så det var ju bara att slänga in dem igen och förska ta mig till sköljprogrammet och göra om halva tvättningen! Sen att tvättmaskinerna är från tidigt 90 tal det är ingen som reagerar på.

Nationella kvinnodagen + fettisdag Vad blir deet?

Ok inga utsvävningar nu så jag faller dit. Höll en chokladkaka i handen härom dagen med 75% cacao men la tillbaka den efter neagara fallet i munnen startat. Jag måste inse att minsta lilla snedsteg kan få mig att ligga som en forntida grekisk guddinna och bara frossa i alla goda kolisar. Näpp been there done that... det funkar inte för mig!! Thats it!! Ingen jävla semla idag heller för då är det kört. Så var det förra semeldagen då jag intalade mig va fan det är ju bara semel dag en gång per år. Haha vilket hån! Det är ju bara 2 april en gång per år också, vad ska vi äta då, eller varför inte 9 mars? När man ändå startat gårdagen med en semla, då blir det ju bara bakismat eller? Jaja ska gå och ta mig en burk makrill i tomatsås och 2 ägg för det är jag värd!! :D

- 22%

Nu har jag hållit på med GI i 21 dagar och tappat 22% av min övervikt á 7 kg med ägg, bacon och en gnutta grönsaker. Helt fantastiskt att jag vägde mig idag och redan gått ner så mycket annars hade jag nog svullat på en semla idag. Men icke! Det är det inte värt! Är egentligen inte sugen men är det fettisdag så är det :). Jag får köra på mitt gamla vanliga fett. (21 dagar)

Rasmus och "Fånan?" laddar för dagis med t...

img_4934 (MMS)

Rasmus och "Fånan?" laddar för dagis med tv och päron :)


RSS 2.0