Tänkte va lite wild and crazy! Om jag våga...

img_5107 (MMS)

Tänkte va lite wild and crazy! Om jag vågar! Man har ju blivit lite feg så här på äldre dagar haha


Sådär nu har jag gjort min fula balkong li...

img_5676 (MMS)

Sådär nu har jag gjort min fula balkong lite mysigare ;)


Nu blir det kolhydrat detox..

Så där nu är den helgen nästan över. På grund av mitt otroliga socker sug precis innan så gick helgen som förväntat. Så nu är det jävlar i mig dax att hamna på spåret igen. Imorgon är en ny dag fylld med protein och fett!!! Inget mer godis, pasta, glass, mackor....m.m Som jag känner mig nu längtar jag tillbaka till min gi/lchf diet. Man mår ju så jäkla bra när man äter det. Otroligt att man äns vill må så här för att få stilla sitt begär!! Jaja Det va mitt begär som hade ett bra argument för att få släppa denna helg vilken jag gjorde med råge... Hade jag inte haft något begär innan så hade jag inte haft någon förståelse varför jag inte skulle hålla mig till det jag mår bra av... Men men som sagt imorgon är en annan och ny dag. Back to feel nice again!! :)

BMI

Är ju något man inte ska gå så där jätte mycket på. Men måste iallafall uppmärksamma att på två månader har jag gått från BMI 35.4 till BMI 31,5 :D. Vilket fortfarande är fetma men hjärt läkaren hade nog jublat :).


Nu är jag under...!!! :)

Inte mycket men jag är under :D. Under 90 kg alltså! Idag vägde jag 89,9 kg, när jag började vägde jag 101 kg så det blir en minskning på 11,1 kg om jag inte räknat helt tokigt. Känns helt fantastiskt, så nu vill jag att det ska börja kännas mer på klädstorleken med!! Imorgon skulle jag vilja komma i mina miss sixty byxor jag köpte för... nä jag tänker inte säga det haha. Men en bit på vägen är jag allt ändå ;DSå där nu är man lite strandad. Bussen fic...

img_8475 (MMS)

Så där nu är man lite strandad. Bussen fick punka...


RSS 2.0