Måste vara drömmen att gifta sig här! Men ...

img_0349 (MMS)

Måste vara drömmen att gifta sig här! Men roligt för oss som bor här :)


Kungligt bröllop mån tro? :)

Kungligt bröllop mån tro? :)


Nu spelas det härlig musik ;). Tror det är...

Nu spelas det härlig musik ;). Tror det är födelsedag ser massa ballonger


Blää

Köp för guds skull inte icas varmkorv! Vi hittade både blåa små plastbitar, hår (såg ut som en cm långt vitt skägg) och en liten speta!!! Inte att rekommendera! Frågan är ju vad som mer är nermalt.. Eller så har de dåliga hygienrutiner på det där stället! Äckligt värre

Bild på en av de små blå plastbitar som fa...

img_9324 (MMS)

Bild på en av de små blå plastbitar som fanns i ICAs varmkorv!!


Rasmus skall uppträda som clown på dagis n...

img_2749 (MMS)

Rasmus skall uppträda som clown på dagis nästa vecka. Å så här snygg kommer han att vara :)


Tro det eller ej ;)

Ja man ska ju alltid prova nya saker för att få livet att utvecklas. eller hur? Idag har jag gjort något som jag inte har gjort innan ;)
Jag är med i dagens blogg hos http://tessolsson.webblogg.se/2011/may/dagens-blogg-4.html?_tmp=6dee6d06f15b143f0d8112a20360d7ae22d2b003

Hoppas jag vinner något bra eller fint!! :D

ohle

Jaha då har denna runtslussning på sjukhus...

Jaha då har denna runtslussning på sjukhuset startat igen då...


Mitt nya kök! Nä så här blir det när tvätt...

img_3296 (MMS)

Mitt nya kök! Nä så här blir det när tvätten inte torkar i tvättstugan. :/


Nu är han begravd

img_4479 (MMS)

Nu är han begravd


R.I.P Whiskas

En riktig personlighet lämnade oss idag för katt himmlen. För Julia är det här en stor tragedi. Tänk er en sjåring som får hjärtat krossat av döden... Rasmus frågade några gånger om Whiskas var helt död men annars förstod han inte så mycket vad som hände. Whiskas var helt uttorkad och hade 41 graders feber och förmodligen skulle han inte klarat sig vad vi än gjort i nuläget.
Alltid med på promenader
Whiskar var alltid med på våra promenader och älskade att busa med Zelda (våran hund).
Han älskade mys den här killen :)
En väldigt avslappnad kille va han :) Som gillade mycke mys och gos, men va en duktig jägare som gärna visade upp sina trofeer! Till allas tacksammhet...

Herregud!

Min balkong ser ju ut som en IKEA monter... Måste göra något åt det någon dag..

Plötsligt händer det...

Ja det är inte dåligt vad turen klungar ihop sig! Köpte en triss för några dagar sedan som legat och bränt i plånboken några dagar. På den vann jag 25kr x 2, så det blev 2 nya lotter. På de vann jag 25 kr x2 + 1000 kr x 2. Så det blev pengar + 2 nya lotter. På de vann jag 25 kr x 2, vilket blev 2 nya lotter. Men nu börjar det nog minska för nu vann jag bara 25 kr, så det blir en ny lott igen.=D Frågan är om det är den turen jag kommer ha för resten av mitt liv när det gäller triss.

Känndes rätt bra på grund av att resten går sådär i mitt liv igen. Tentan ser inte ljus ut imorgon. Men jag väntar in förra tenta svaret. Det hänger på den om jag ska få fortsätta till hösten eller måste ta ett halvårs paus.
Å min mage håller på att krascha igen. Ringde kirurgen som sa till mig att jag inte hade varit där sen 2005 och måste gå via vårdcentralen och förmodligen börja om med mina ohumana tester igen. Frågan är om man får åka skytte trafik tilll Linköping igen då. Det vet jag inte om jag orkar... Men samtidigt mår jag ju skit som det är. Jag blir trött, orkeslös, har magknip och blir ett monster! Fan fan fan Jag har inte tid med sånt här. Plus att cykeln måste in på lagning igen...

Ja ja strunt i det nu! Nu ska jag äta frukost och tenta plugga hela dagen så sånna pettitesser får vi ta någon annan gång :)Ja om ni undrar varför det inte finns någon vikt uppdatering på mig så..

är det för att batteriet är slut i vågen. Inte för att jag inte kan byta men känns som att det kanske är bra och strunta i den ett tag... Vågen blir lixom ett objekt som inte går att släppa med tanken. Så nu får den vara utan ett tag tills jag få för mycket abstinens ;)


Orienterings dax för Julia och kompisarna

img_0863 (MMS)

Här får tjejerna en snabb kurs i hur kartan skall användas. Sen är det bara iväg!


RSS 2.0